‘Bij Moore DRV vind ik de uitdaging die ik nodig heb’

  • 18 oktober 2018
  • Jurriën Kwaak - Senior staff audit

Binnen twee jaar maakte Jurriën Kwaak (27) promotie tot senior staff audit bij Moore DRV. Nu leert hij leiding geven aan beginnend assistenten, volgt ondertussen de masteropleiding accountancy aan Nyenrode en loopt met zijn collega’s zo nu en dan ook nog even een obstacle run. ‘Bij Moore DRV vind ik de uitdaging die ik nodig heb.’

 

‘Bij Moore DRV sta je met beide benen in de echte economie. De ene keer zit ik aan tafel bij een internationaal transportbedrijf, het volgende moment ga ik naar een autodealer of supermarkt. Dat maakt mijn werk afwisselend. We komen bij bedrijven waar de eigenaar meestal meewerkt en soms ook andere familieleden. Hun verhalen over het bedrijf, de ontwikkelingen en toekomstplannen die ik te horen krijg, zorgen ervoor dat de cijfers gaan leven. Ik weet waar ik mijn werk voor doe. Dat geeft me voldoening.

 

Ruimte om te groeien

Ons auditteam zit driekwart van de tijd bij cliënten. In het najaar zijn we vooral bezig met interviews afnemen om de processen van het bedrijf en de mogelijke risico’s in kaart te brengen. De rest van het jaar voeren we balanscontroles uit en controleren wij hierbij de jaarrekening. Nu ik senior staff audit ben, controleer ik ingewikkeldere posten en stuur ik staff audit collega’s aan. Vooral dat laatste vind ik spannend: ik heb nog niet eerder leiding gegeven. Het is leuk en leerzaam om nu al die kans te krijgen.

 

Naast de ruimte die ik krijg om te groeien in mijn functie en de master te volgen, krijg ik intern veel scholing aangeboden. Van vakinhoudelijke trainingen over softwareprogramma’s tot communicatietraining: ik kan me als professional bij Moore DRV dus breed ontwikkelen.

 

 

Uitdaging zonder ellebogenwerk

De uitdaging die ik terugvind in mijn werk is mijn motor. Ik heb steeds nieuwe uitdagingen nodig, die geven me energie. En met die energie kan ik onze cliënten beter bedienen. De samenwerking met mijn team is daarbij ontzettend belangrijk. We zetten samen de schouders eronder, werken als één team om cliënten te ontzorgen. Want uitdaging is belangrijk, maar niet ten koste alles. Dat vind ik mooi bij Moore DRV: je komt hier absoluut geen ellebogenwerk tegen.

 

Aandacht voor werk-privébalans

De volgende stap die ik wil nemen is supervisor audit worden. Daarvoor moet ik eerst meer ervaring opdoen. Gemiddeld duurt dat een jaar of zes, maar ik probeer dat natuurlijk sneller te doen! Mijn mentor helpt me bij mijn ontwikkeling en het uitstippelen van mijn pad. Naast aandacht voor je carrière is er bij Moore DRV ook veel aandacht voor een goede werk-privébalans. Ik heb genoeg tijd om te sporten en vanmiddag ga ik bijvoorbeeld op een gezellige bootcruise met mijn collega’s. Want naast hard werken kunnen we ook goed plezier maken bij Moore DRV.’

 

Word senior staff audit in de echte economie

Bij Moore DRV werken we voor ondernemers uit de echte economie: de ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die risico’s durven te nemen. En die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Zijn dat de ondernemers waar jij met passie en aandacht de controle wilt uitvoeren? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt.

 

Blog Jurrien Kwaak

Wie is Jurriën?

Naam: Jurriën Kwaak
Functie: Senior staff audit
Werklocatie: Oud-Beijerland
Bij Moore DRV sinds: september 2016

FacebookTwitterLinkedIn

Wil je meer weten over het werken bij Moore DRV?

Stel hieronder jouw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Onze recruiters

recruiter in accountancy
Ylva Spiekerman van Weezelenburg

Recruiter

y.spiekerman@drv.nl

+31 6 46058268

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited