De ervaringen van collega Kim Cock op de Introductiedag

  • 9 mei 2018
  • Kim Cock - Assistent accountant

Dinsdagochtend 2 april werden we voor de introductiedag bij Cas Lamens in Berkel en Rodenrijs ontvangen met een kopje thee of koffie. Allereerst gaven Michael Bick en Marco Utermark van het dagelijks bestuur van Moore DRV een presentatie. Ik vond het zelf erg leuk om met hen kennis te maken. Ik heb nu namelijk een gezicht bij de naam en weet nu wie er onder andere in de Raad van Bestuur zit. De presentatie ging over Moore DRV en alle onderdelen en diensten. Daarnaast vertelden zij wat er nu echt leuk is aan ‘werken in de echte economie’ voor bijvoorbeeld cliënten als Cas Lamens. Voor mij als student en beginnend assistent is dat erg leuk om te horen. Je krijgt een idee wat voor cliënten Moore DRV heeft.

 

Persoonlijke touch belangrijk binnen Moore DRV

Hierna gaf Ylva Spiekerman een presentatie vanuit hrm over wat zij doen en welke mensen je kan bereiken voor welke zaken. Tijdens de presentatie werd er verteld over de hrm-tools die gebruikt worden. Ik wist hier zelf nog niks vanaf, maar vond dit erg interessant. Er wordt namelijk ook specifiek gekeken hoe je bent als persoon en jouw dynamiek binnen een team. Het is fijn om te horen dat zeker ook het persoonlijke erg belangrijk is binnen Moore DRV.

 

Presentatie en lunch in de echte economie

Als laatste gaf ondernemer Rene Lamens een leuke presentatie met veel foto’s. We kregen te zien hoe het bedrijf er eerst uit zag en welke verbouwing ze hebben gedaan. Daarnaast had hij ook een foto van hoe vroeger een begroting werd gemaakt: totaal anders dan hoe dat nu is. Ik vond dat echt leuk om te zien, want dat zie je tegenwoordig nooit meer. Na de verschillende presentaties was er een lunch, waar ik verschillende nieuwe collega’s verschillende functies leerde kennen. Ik had leuke gesprekken over onze eerdere werkervaring, studie en de ervaringen tot nu toe bij Moore DRV.

 

Leuke kennismaking door ‘Arrow Battle’

In de middag stonden twee activiteiten bij Outdoor Valley op het programma. Voordat we met de activiteiten begonnen, liepen we naar een uitkijktoren. Bovenop had je een prachtig uitzicht waarbij je in de verte Rotterdam zag. Daarna begonnen we met de eerste activiteit: boogschieten. Hierbij leerden we de techniek van boogschieten. Nadat we de techniek onder de knie hadden, begon het echte werk: Arrow Battle. Hierbij werden we in twee groepen verdeeld en gingen we tegen elkaar boogschieten. Dit is een hele leuke manier om anderen te leren kennen. Ik vond dit ook echt heel leuk om te doen. De middag werd uiteindelijk afgesloten met een borrel, waarbij ik nogmaals met de andere nieuwe collega’s kon praten.

De Introductiedag vond ik erg leuk. Ik heb nieuwe mensen en hun verhalen leren kennen. Daarnaast heb ik Moore DRV ook beter leren kennen. Je krijgt een beeld bij de cliënten die Moore DRV heeft en de mensen die werken bij Moore DRV. Ik kijk dan ook terug op een hele leuke en leerzame dag met leuke collega’s om mij heen!

FacebookTwitterLinkedIn

Zullen wij contact met jou opnemen?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze recruiters

recruiter in accountancy
Ylva Spiekerman van Weezelenburg

Recruiter

y.spiekerman@drv.nl

+31 6 46058268

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited