'Als ik een doel heb gesteld word ik fanatiek'

  • 30 augustus 2017
  • Erika van Holsteijn - Accountant relatiebeheerder

Erika van Holsteijn noemt zichzelf geen ‘echte’ hardloper. Toch is de accountant relatiebeheerder dit jaar voor het derde jaar op rij namens DRV aanwezig bij de Bredase Singelloop.

 

‘Drie jaar geleden ben ik vanuit mijn afstudeerstage bij DRV komen werken. Dat eerste jaar meldde ik me meteen aan als vrijwilliger bij het Singelloopteam. Stiekem komt er een hoop bij zo’n evenement kijken. Op de dag van de loop hielp ik met de opbouw van de “DRV straat” voor Café Lades, met het uitdelen van startnummers aan de lopers en met andere hand- en spandiensten.

 

Zelfvertrouwen

Het eerste jaar was zo’n succes dat ik besloot het jaar daarop zelf mee te lopen. Ik ben een sporter en houd van uitdagingen, al beschouw ik mezelf niet als een echte hardloper. Ik ren eigenlijk alleen elke week als ik een run op de planning heb staan. Dan loop ik zo’n 5 à 7 kilometer. Maar mijn focus ligt vooral op krachttraining en turnen. Hardlopen vind lekker om mijn hoofd leeg te maken. Ik voel me er fysiek en mentaal beter door, krijg meer zelfvertrouwen. En dat merk ik ook in mijn werk. Als ik fit ben zet ik zonder problemen ergens mijn schouders onder.

 

Uitdaging

Als ik eenmaal een doel heb gesteld, dan word ik fanatiek. Doelen stellen werkt ontzettend motiverend. Zeker als je dat met z’n allen doet. Als je dan eindelijk met al die mensen tegelijk de uitdaging aangaat en je van begin tot eind aangemoedigd wordt door de mensen aan de kant, dan raak je in zo’n geweldige flow! Het is ontzettend leuk om dat samen met collega’s mee te maken. Het draagt bij aan een goed contact met collega’s en dat vind ik zelf heel belangrijk.

 

Knieblessure

Dit jaar was ik ook vastberaden om weer met de Singelloop mee te doen. Alleen gooide een knieblessure roet in het eten. Daarnaast moet ik mijn knieën sparen voor mijn reis naar Nepal, waar ik dit najaar de Mount Everest ga bewandelen. Niet helemaal tot de top hoor. Maar ik ben wel flink fitness- en cardiotraining aan het doen. Op grote hoogte is minder zuurstof waardoor je minder goed kunt ademhalen, dus dan moet je conditie extra goed zijn. Maar dat betekent niet dat ik er niet bij ben met de Singelloop. Ik zal op ons thuishonk te vinden zijn om te helpen en collega’s aan te moedigen.

 

Voor volgend jaar heb ik alweer een obstacle run gepland. Ik blijf de uitdagingen opzoeken, ook in mijn werk. Het laatste half jaar kreeg ik veel eigen klanten erbij. Daardoor ben ik enorm gegroeid. Je moet laten zien wat je kan en dan weten ze je ook te vinden. Zo werkt het in de sport ook: alleen door jezelf uit te dagen kun je groeien. En ja, dan kun je ook wel eens geblesseerd raken.’

FacebookTwitterLinkedIn

Zullen wij contact met jou opnemen?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  

Onze recruiter

recruiter in accountancy
Ylva Spiekerman van Weezelenburg

Recruiter

y.spiekerman@drv.nl

+31 6 46058268

Stel je vraag

LinkedIn

MOORE An independent member firm of Moore Global Network Limited